Деми Ловато съветва феновете си да потърсят помощ ако страдат

Певицата и актриса, Деми Ловато, съветва своите млади фенове, ако страдат поради лични проблеми или са в емоционална криза, да потърсят помощ, за да избегнат това. 19-годишната звезда имала проблеми с храносмилането след като претърпяла тормоз, к

2011-09-20 16:12:57
Деми Ловато съветва феновете си да потърсят помощ ако страдат
Певицата и актриса, Деми Ловато, съветва своите млади фенове, ако страдат поради лични проблеми или са в емоционална криза, да потърсят помощ, за да избегнат това.

19-годишната звезда имала проблеми с храносмилането след като претърпяла тормоз, когато била дете. Тя споделя, че по-късно като минало известно време, всичко това започнало да й вреди и много е страдала.

Все пак в края на 2010 година тя сама реши да се изправи срещу тези проблеми и прекара 3 месеца в рехабилитационен център, където се възстановяваше. Тя споделя, че сега се чувства добре и е много щастлива.

След завръщането си на сцената и прекрасния концерт, който направи в Ню Йорк в събота вечер, Деми благодари на своите фенове за подкрепата като добави в Twitter  следното: "Искам много да благодаря на всички мои фенове и познати, които бяха до мен през всичкото това време на възстановяване, аз нямаше да се завърна на сцената без тях."    Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия